Orodje za dostopnost

30. januarja 2024 smo obeležili Rektorjev dan.


Ob Rektorjevem dnevu Univerza v Mariboru podeljuje svojim študentom nagrade, katerih namen je spodbujanje čim višje kakovosti študija, ustvarjalnega vključevanja študentov v raziskovalno in umetniško delo ter udejstvovanja študentov na področjih, s katerimi se promovira ime Univerze v Mariboru. 

 

 

Na slovesnosti je rektor Univerze v Mariboru, prof. dr. Zdravko Kačič najboljšim študentom fakultet Univerze v Mariboru podelil priznanja in nagrade. 

 

Rektorjevo nagrado za najboljše študijske uspehe študentov Univerze v Mariboru v svoji vpisni generaciji na podlagi predlogov matičnih fakultet je prejel tudi naš študent, Nejc Friškovec, za kar mu iskreno čestitamo in želimo še naprej veliko uspehov.

 

 

 

"Ustvari si prihodnost! je slogan Univerze v Mariboru, s katerim želimo mladim sporočiti, da jim na poti pomembne življenjske odločitve podajamo vse potrebne informacije o študiju na Univerzi v Mariboru ter jim kasneje stati ob strani kot trdna opora ob pridobivanju novih znanj in razširjanju obzorij, da si bodo z našo pomočjo ustvarili prihodnost, ki si jo želijo." - del nagovora prof. dr. Zdravka Kačiča ob Rektorjevem dnevu 2024.

Tags: Edit tags

Univerza v Mariboru

Inštitut za energetiko

Splošni podatki

 

Univerza v Mariboru

Fakulteta za energetiko

Elektronska pošta: fe@um.si

 

Piškotki

Izjava o dostopnosti

 Krško

 

Hočevarjev trg 1

8270 Krško

Tel: +386 (0)7-6202-210

  Velenje

 

Koroška cesta 62a

3320 Velenje

Tel: +386 (0)3-7770-400

© 2017 Fakulteta za Energetiko. Vse pravice pridržane. - Prijava za skrbnike