Orodje za dostopnost

Karierni center FE UM

Zavod Republike Slovenije za zaposlovanje vabi na vseslovenski zaposlitveni sejem - Sejem zaposlitvenih priložnosti, ki bo potekal 9. maja 2024 od 10. do 18. ure na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani. Udeležba je brezplačna. Več informacij...

 

 

 

Fakulteta za energetiko Univerze v Mariboru skupaj s Kariernim centrom UM organizira študijski obisk (strokovno ekskurzijo) v delovna okolja, in sicer v podjetje Revoz d. d. v Novo mesto.

 

Kdaj?

Petek, 24. 5. 2024.

 

Program*:

07.30

Odhod avtobusa izpred FE UM, Velenje, Koroška c. 62a (parkirišče pod lokalom Galactica)

09.15

Odhod avtobusa izpred FE UM, Krško, Hočevarjev trg 1

10.00-cca 14.00

Ogled podjetja Revoz d. d.

14.00

Odhod avtobusa iz Novega mesta proti Krškem

14.30

Odhod avtobusa iz Krškega proti Velenju

16.00

Predviden prihod v Velenje

*Organizator si pridržuje pravico do spremembe programa.

 

Organiziran bo brezplačni avtobusni prevoz.

Prijave se zbirajo na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. do 23. 4. 2024. Ob prijavi obvezno pripišete vstopno postajo (Krško, Velenje).

Število mest je omejeno, zato pohitite s prijavo.

 

 

Si želiš, da bi bilo tvoje delo dinamično, zanimivo, vsak dan polno izzivov in uživaš v spremljanju globalnih novic in trgov? Želiš spoznati zakonitosti trgovanja z energenti in se na tem področju dolgoročno razvijati? V GEN-I razpisujejo prosto delovno mesto trgovca z energenti.

Obveščamo vas, da v podjetju Elektro Ljubljana, d. d. razpisujejo kadrovske štipendije. Štipendistom poleg štipendij nudijo opravljanje praktičnega usposabljanja z delom (PUD), možnost opravljanja dijaškega oz. študentskega dela, mentorstvo pri pripravi zaključnih del, seznanitev z najsodobnejšimi tehnologijami in možnost zaposlitve po uspešno zaključenem izobraževanju. Prijavo s prilogami pošljite najkasneje do 26. 3. 2024 na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali po pošti na naslov Elektro Ljubljana, d.d., Slovenska cesta 56, 1000 Ljubljana s pripisom Razpis za štipendijo – ne odpiraj.

 

Več informacij je na voljo v letaku.

 

Obveščamo vas, da v podjetju Ekten d.o.o. razpisujejo kadrovske štipendije za redne študente za študijsko leto 2022/2023. Prijavo s prilogami pošljite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.. Več informacij je na voljo v letaku.

 

 

Karierni center FE UM

Univerza v Mariboru

Inštitut za energetiko

Splošni podatki

 

Univerza v Mariboru

Fakulteta za energetiko

Elektronska pošta: fe@um.si

 

Piškotki

Izjava o dostopnosti

 Krško

 

Hočevarjev trg 1

8270 Krško

Tel: +386 (0)7-6202-210

  Velenje

 

Koroška cesta 62a

3320 Velenje

Tel: +386 (0)3-7770-400

© 2017 Fakulteta za Energetiko. Vse pravice pridržane. - Prijava za skrbnike