Orodje za dostopnost

Fakulteta za energetiko Univerze v Mariboru je na slovesnosti podelila 46 zaključnih del.

 

V sredo, 22. 11. 2023, smo na Fakulteti za energetiko Univerze v Mariboru podelili diplome študentom, ki so v študijskem letu 2022/2023 zaključili študij na visokošolskem strokovnem, univerzitetnem ter magistrskem študijskem programu Energetika.

Fakulteta za energetiko ima sedež v Krškem in dislocirano enoto v Velenju, kjer so letos podelili diplome. Slovesnost je potekala v veliki dvorani Glasbene šole Fran Korun Koželjski, kjer so diplomante in ostale zbrane nagovorili dekan Fakultete za energetiko Univerze v Mariboru, prof. dr. Sebastijan Seme, podžupanja Mestne občine Velenje, Aleksandra Vasiljević ter vršilka dolžnosti prodekana za študentska vprašanja Fakultete za energetiko Univerze v Mariboru, Manja Obreza. S svojimi nastopi so prijetno vzdušje v veliki dvorani popestrili učenci tamkajšnje Glasbene šole Fran Korun Koželjski.

 

Diplome je prejelo 18 študentov visokošolskega strokovnega študijskega programa Energetika, 15 študentov univerzitetnega študijskega programa Energetika ter 13 študentov magistrskega študijskega programa Energetika.

 

V petnajstih letih izvajanja študijskih programov na Fakulteti za energetiko Univerze v Mariboru je študij uspešno zaključilo že 224 študentov visokošolskega strokovnega študijskega programa Energetika, 122 študentov univerzitetnega študijskega programa Energetika, 152 študentov magistrskega študijskega programa Energetika ter 4 študenti doktorskega študijskega programa Energetika.

 

Nekaj utrinkov z dogodka:

 

 

Tags: Edit tags

Univerza v Mariboru

Inštitut za energetiko

Splošni podatki

 

Univerza v Mariboru

Fakulteta za energetiko

Elektronska pošta: fe@um.si

 

Piškotki

Izjava o dostopnosti

 Krško

 

Hočevarjev trg 1

8270 Krško

Tel: +386 (0)7-6202-210

  Velenje

 

Koroška cesta 62a

3320 Velenje

Tel: +386 (0)3-7770-400

© 2017 Fakulteta za Energetiko. Vse pravice pridržane. - Prijava za skrbnike