Orodje za dostopnost

Fakulteta za energetiko Univerze v Mariboru, ki svoje študijske programe izvaja v Krškem in Velenju, je svojo uspešno pot pričela dne 22. junija 2007,

 ko je Državni zbor Republike Slovenije soglasno sprejel Spremembe in dopolnitve Odloka o preoblikovanju Univerze v Mariboru, s čimer je bila formalno ustanovljena nova članica Univerze v Mariboru, Fakulteta za energetiko.


Fakulteta za energetiko je 10. obletnico ustanovitve obeležila z otvoritvijo fotografske razstave »Prvo desetletje Fakultete za energetiko« in slovesnostjo, na kateri je podelila priznanja posameznikom in organizacijam, ki so pripomogli k uspešnemu delu fakultete v svojih prvih desetih letih.

 

Na fotografski razstavi so ujeti trenutki pomembnejših dogodkov in projektov Fakultete za energetiko Univerze v Mariboru, ki so jih soustvarjali zaposleni in študentje fakultete.
Otvoritev razstave je potekala v četrtek, 22. junija 2017, ob 15.30 uri, v avli Kulturnega doma Krško, razstava pa bo na ogled do 6. julija 2017.

 

Osrednji dogodek ob 10. obletnici ustanovitve fakultete je bila slovesnost, ki je potekala istega dne ob 16. uri v Kulturnem domu Krško. Na slovesnosti je Fakulteta za energetiko predstavila največje uspehe na svoji desetletni poti ter podelila priznanja posameznikom in organizacijam, ki so s svojim angažmajem še posebej zaslužni za uspešno prehojenih 10 let fakultete.

 

Tags: Edit tags

Univerza v Mariboru

Inštitut za energetiko

Splošni podatki

 

Univerza v Mariboru

Fakulteta za energetiko

Elektronska pošta: fe@um.si

 

Piškotki

Izjava o dostopnosti

 Krško

 

Hočevarjev trg 1

8270 Krško

Tel: +386 (0)7-6202-210

  Velenje

 

Koroška cesta 62a

3320 Velenje

Tel: +386 (0)3-7770-400

© 2017 Fakulteta za Energetiko. Vse pravice pridržane. - Prijava za skrbnike