Orodje za dostopnost

Fakulteta za energetiko UM je v sredo, 15. maja 2019, uspešno organizirala 2. srečanje Alumni kluba Fakultete za energetiko UM

 V Alumni klub Fakultete za energetiko UM so vključeni diplomanti Fakultete za energetiko UM z vseh treh stopenj študija.

 

 

Zelo dobro obiskano srečanje je potekalo v prostorih Inštituta za energetiko v Krškem. Po uvodnem pozdravu dekana, red. prof. dr. Bojana Štumbergerja, je Alumni koordinator, izr. prof. dr. Sebastijan Seme, prisotnim predstavil najpomembnejše podatke o fakulteti ter izpostavil razvojne načrte Fakultete za energetiko za prihodnost.

Osrednji dogodek srečanja je bilo zelo zanimivo predavanje doc. dr. Tomaža Žagarja iz podjetja GEN energija z naslovom »Razogljičenje proizvodnje električne energije – moderni izzivi integracije jedrske energije in obnovljivih virov energije.«

 

Za udeležence srečanja je fakulteta organizirala tudi ogled laboratorijev Inštituta za energetiko ter predstavitev dejavnosti, ki se izvajajo v prostorih inštituta.

Udeleženci so srečanje zaključili v prijetnem druženju s profesorji in asistenti, kjer so se obudili marsikateri spomini na študijske dni, prav tako pa se je vzpostavilo tudi nekaj novih povezav na strokovnem področju.

 

Zopet se je izkazalo, kako pomembna so srečanja Alumni kluba za ohranjanje vezi fakultete z njenimi diplomanti. Zelo pozitiven odziv diplomantov pa je dokaz, da se tudi diplomanti zavedajo pomembnosti ohranjanja stika s fakulteto.

 

Nekaj utrinkov s srečanja:

 

 

Tags: Edit tags

Univerza v Mariboru

Inštitut za energetiko

Splošni podatki

 

Univerza v Mariboru

Fakulteta za energetiko

Elektronska pošta: fe@um.si

 

Piškotki

Izjava o dostopnosti

 Krško

 

Hočevarjev trg 1

8270 Krško

Tel: +386 (0)7-6202-210

  Velenje

 

Koroška cesta 62a

3320 Velenje

Tel: +386 (0)3-7770-400

© 2017 Fakulteta za Energetiko. Vse pravice pridržane. - Prijava za skrbnike