Orodje za dostopnost

V Mariboru je od 2. 10. do 4. 10. 2017 potekalo 2. srečanje projektnih partnerjev projekta eGUTS (eGUTS - Electric, electronic and green urban transport systems).

Sestanek je bil organiziran s strani Fakultete za energetiko ter Fakultete za gradbeništvo, prometno inženirstvo in arhitekturo, Univerze v Mariboru. Po registraciji udeležencev je sledil uvodni pozdrav vodilnega partnerja projekta ter organizatorja sestanka.

 

S predstavitvijo že opravljenih in nadaljnjih aktivnosti v sklopu delovnega paketa 4 je začela Univerza v Mariboru. Med aktivnosti omenjenega delovnega paketa spada tudi izdelava 5-ih študij izvedljivosti na temo e-mobilnosti, ki so bile izvedene pod nadzorom Univerze v Mariboru in bodo podlaga za izdelavo lokalnih akcijskih načrtov. Predstavnik Univerze v Mariboru, Gregor Srpčič, je na kratko predstavil vseh 5 študij tudi ostalim projektnim partnerjem. Sledila je še predstavitev delovnega paketa 3.

 

Drugi dan sestanka sta bila najprej predstavljena delovna paketa 5 in 6, ki zajemata razvoj spletne aplikacije ter pilotne aktivnosti. Po odmoru je sledila še predstavitev komunikacijskih aktivnosti na projektu eGUTS.

 

Tretji dan je vodilni partner predstavil aktivnost glede vodenja projekta. Sledil je sestanek organizacijskega odbora projekta. Nato pa so imeli partnerji še možnost bilateralnih sestankov. S tem se je sestanek v Mariboru uspešno zaključil.

 

 

 

 

Tags: Edit tags

Univerza v Mariboru

Inštitut za energetiko

Splošni podatki

 

Univerza v Mariboru

Fakulteta za energetiko

Elektronska pošta: fe@um.si

 

Piškotki

Izjava o dostopnosti

 Krško

 

Hočevarjev trg 1

8270 Krško

Tel: +386 (0)7-6202-210

  Velenje

 

Koroška cesta 62a

3320 Velenje

Tel: +386 (0)3-7770-400

© 2017 Fakulteta za Energetiko. Vse pravice pridržane. - Prijava za skrbnike