Orodje za dostopnost

Prijave za usposabljanje za preglednika zahtevnih EE in inštalacij zaščite pred delovanjem strele so še vedno odprte.


V torek, 23. 4. 2024, smo zaključili z usposabljanjem za preglednika manj zahtevnih električnih inštalacij in inštalacij zaščite pred delovanjem strele. Usposabljanje je namenjeno pripravam za pridobitev NPK kvalifikacije. Posameznik, ki je pridobil NPK certifikat lahko opravlja naloge, povezane s pregledi sistemov manj zahtevnih električnih in strelovodnih inštalacij.

 

 

V mesecu maju bomo izvedli usposabljanje za NPK preglednika zahtevnih električnih inštalacij in inštalacij zaščite pred delovanjem strele.

 

Na izobraževanje se lahko prijavite preko elektronske prijavnice. Prijavnico si lahko tudi prenesete na vaš računalnik (word dokumentpdf dokument), jo izpolnite in pošljete po elektronski pošti na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali po pošti na naslov Fakulteta za energetiko, Hočevarjev trg 1, 8270 Krško.

Prijave sprejemamo do zasedbe mest. Morebitne odjave sprejemamo do 4 dni pred razpisanim terminom, pri kasnejših odjavah ali neudeležbi kotizacije ne vračamo.

 

Vsa vprašanja v zvezi s prijavo na izobraževanje in pripravo dokazil oziroma prilog za pristop k izpitu naslovite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., oziroma pokličite na 051 682 516. 

 

Izpitni rok bo razpisan v roku 10 dni po po uspešno zaključenem usposabljanju.

 

 

 

Tags: Edit tags

Univerza v Mariboru

Inštitut za energetiko

Splošni podatki

 

Univerza v Mariboru

Fakulteta za energetiko

Elektronska pošta: fe@um.si

 

Piškotki

Izjava o dostopnosti

 Krško

 

Hočevarjev trg 1

8270 Krško

Tel: +386 (0)7-6202-210

  Velenje

 

Koroška cesta 62a

3320 Velenje

Tel: +386 (0)3-7770-400

© 2017 Fakulteta za Energetiko. Vse pravice pridržane. - Prijava za skrbnike