Orodje za dostopnost

Si želiš, da bi bilo tvoje delo dinamično, zanimivo, vsak dan polno izzivov in uživaš v spremljanju globalnih novic in trgov? Želiš spoznati zakonitosti trgovanja z energenti in se na tem področju dolgoročno razvijati? V GEN-I razpisujejo prosto delovno mesto trgovca z energenti.

V podjetju Ekten d.o.o. razpisujejo prosto delovno mesto za CNC operaterja. V kolikor bi vas delo zanimalo, jih kontaktirajte na mail Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali tel. št. 07 488 05 00. Podrobnosti so na voljo tukaj.

 

 

Elektro Maribor k sodelovanju vabi zainteresirane kandidate za študentsko delo, in sicer za pomoč v procesih, ki so povezani z izdajo soglasij za priključitev samooskrbnih elektrarn na omrežje. Predvideno je, da se delo opravlja več mesecev (najmanj 3 mesece), fleksibilen delovni čas (zaželen čas dela je pretežno dopoldan, možno tudi ob sobotah dopoldne), lokacija dela Maribor.

Podjetje JB energija d.o.o.vabi k sodelovanju kandidate za delo na področju obnovljivih virov energije. Ponujajo študentsko delo z možnostjo redne zaposlitve. Več o pogojih in samem delu si lahko preberete tukaj. Življenjepis in motivacijsko pismo pošljite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

 

 

Univerza v Mariboru

Inštitut za energetiko

Splošni podatki

 

Univerza v Mariboru

Fakulteta za energetiko

Elektronska pošta: fe@um.si

 

Piškotki

Izjava o dostopnosti

 Krško

 

Hočevarjev trg 1

8270 Krško

Tel: +386 (0)7-6202-210

  Velenje

 

Koroška cesta 62a

3320 Velenje

Tel: +386 (0)3-7770-400

© 2017 Fakulteta za Energetiko. Vse pravice pridržane. - Prijava za skrbnike