Knjižnica

KNJIŽNICA BO V ČASU OD 10. 7. DO 11. 8. 2017 ZAPRTA!

URADNE URE KNJIŽNICE 

Krško        Velenje

PONEDELJEK - PETEK:

8.00 - 10.00 in

11.00 - 16.00.

 

     

PONEDELJEK - PETEK:

10.00 - 12.00

ČETRTEK: 15.00—16.00

 

         

 KAKO SE VPIŠEM V KNJIŽNICO?

Ob vpisu  izpolnite vpisni list in izjavo, ki ju dobite v knjižnici ali v  referatu. Predložite osebni dokument in študentsko izkaznico.

Če niste študent Univerze v Mariboru,  je potrebno poravnati še članarino po plačilnem nalogu, ki ga dobite v knjižnici ali referatu, kamor dostavite tudi potrdilo o vplačani članarini skupaj z vpisnim listom in izjavo.

Višina članarine v študijskem letu 2016/2017 znaša: 

  Cena Opombe
Letna članarina za študente UM in dijake nad 18. let (študenti UM plačajo članarino ob vpisu UM) 7,50 EUR velja za tekoče študijsko leto
študenti drugih visokošolskih zavodov 11,00 EUR velja eno koledarsko leto od plačila članarine
drugi uporabniki 13,00 EUR velja eno koledarsko leto od plačila članarine.
članarina za 3 mesece 5,00 EUR  
Osebe do 18. leta starosti in brezposelne osebe so oproščeni plačila članarine (ob predložitvi dokazila o brezposelnosti).
Vabljeni!

Če si za potrebe svojega študija oz. znanstveno-raziskovalnega dela želite izposoditi gradivo, ki ga ni na voljo v knjižnici UM FE, enota v Krškem ali Velenju, pošljite e-mail na naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . V e-mailu morate poleg čimbolj natančnih podatkov o gradivu, ki bi si ga radi izposodili  (avtor, naslov, založba, leto izdaje), obvezno pripisati še svoje polno ime in naslov stalnega bivališča.
Seznam gradiva UM FE, knjižnica v Krškem
Seznam gradiva UM FE, knjižnica v Velenju

 

PREDLOGI NAROČIL

Če ste odkrili publikacijo, ki je v knjižnici Fakultete za energetiko nimamo, in menite, da bi publikacija obogatila našo zbirko, nam lahko pošljete podatke zanjo.
Vaš predlog bomo preučili in vas obvestili o odločitvi za morebitni nakup.
 
 
 

 NOVICE