Navodila avtorjem

Članki za objavo morajo biti pripravljeni v angleškem jeziku, povzetek članka ter naslov morata biti poleg angleškega jezika pripravljena tudi v slovenščini. Pred objavo so vsi članki pregledani s strani recenzentov. Objava člankov je za avtorje brezplačna. 

Vsi članki morajo biti pripravljeni na podlagi spodnje predloge:

 docJET - template

 Pripravljene članke prosimo posredujte na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.  ali  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .

AVTORSKE PRAVICE

Avtorji predložijo članek JET in se strinjajo:

1. Delo pred objavo v JET ne sme biti objavljeno v nobeni reviji.
2. Po objavi v JET-u delo ne sme biti posredovano v objavo v nobeno drugo revijo.

Predložitev dela avtorjev v JET pomeni, da se avtorji strinjajo s prenosom avtorskih pravic reviji JET, ko je delo sprejeto v objavo. Vsem sprejetim člankom morajo biti priložene izjave o avtorskih pravicah: 

docJET-CTF

Delo mora biti izvirno delo avtorjev in ne sme biti objavljeno drugje v kateremkoli jeziku, brez pisnega dovoljenja izdajatelja.

Pred objavo bo članek poslan vodilnemu avtorju v končni pregled.

Izjavo o avtorskih pravicah je potrebno pred objavo poslati na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.  ali Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .

ETIKA PUBLICIRANJA

Za vse stranke , ki sodelujejo v procesu izdajanja (avtor, odgovorni urednik, uredniki časopisa, strokovni recenzenti in izdajatelj) veljajo o standardi pričakovanega etičnega akademskega ravnanja.

P